Както много родители на деца с аутизъм, Мисти Ричард беше развълнувана през

...
Както много родители на деца с аутизъм, Мисти Ричард беше развълнувана през
Коментари Харесай

Фирма, която обслужва деца с аутизъм, се разраства, докато има 265 клиники. Ето какво се случи, след като частният капитал пое управлението.

Както доста родители на деца с аутизъм, Мисти Ричард беше разчувствана през 2017 година да откри клиника покрай дома си в Батън Руж, Луизиана, която можеше да й помогне наследник, Хавиер Баутиста, прочут като J.J. Съоръжението се управляваше от Центъра за аутизъм и свързани с него разстройства, национална компания, която имаше 265 места в своя пик. Известен като CARD, центърът е профилиран в прибавен разбор на държанието, индивидуализирана стратегия, която употребява тактики за подсилване, с цел да помогне на децата с аутизъм да се оправят, учат и поддържат връзка.

Първоначално J.J., в този момент на 9, се справяше добре в клиниката. Но откакто CARD беше добита от Blackstone Group през 2018 година, влиятелна компания за частни финансови вложения в Ню Йорк, Ричард каза, че е почнала да вижда притеснителни промени в личния състав. Все отново тя задържа сина си в клиниката.

След това, през юни 2022 година, J.J. се прибра един ден разчувствуван от гръмотевични стихии, надълбоко вкоре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР